Papagáj szállító táskák

4.6470588235294 1 1 1 1 1 Értékelés: 4.65 (17 szavazat)

hatizsak papagajVálltáska, hátizsák és kiskocsi formában is elérhetők a papagájok szállítására alkalmas eszközök a külföldi áruházakban.

Magyarországon leginkább csak kutyaszállító bokszban és kisebb kalitkában utaztatjuk a papagájainkat. Kevesen vannak még azok, akik szabadon, vagy hámmal viszik ki a szabadba a madarukat, és még kevesebben azok, akik ezekben a könnyű utazótáskában hordozzák őket.

A megszokott fa vagy műanyag dobozban nem tud ülőrúdon állni, a kalitkában pedig összetöri a tollazatát a papagáj. Sajnos előfordulnak ficamok és törések is a rácsos szállítóeszközökben.

Könnyed megoldás

Jelenleg a leginnovatívabb, könnyű hordozókban a legkényelmesebb és a legbiztonságosabb az utazás a kedvtelésből tartott madarak számára. Három szabványos méretben készülnek, de több egyedi formatervezésű darab is megvásárolható.

Sétákhoz, kirándulásokhoz is használhatjuk, de mivel egy mobil otthonnak is tekinthetjük a táskákat (etetővel, itatóval), ezért rövidebb távollétekre (vendégségbe, szállodában való tartózkodásra) is lehetőséget adnak.

Létezik válltáska formájú, hátizsákként viselhető darab és babakocsiszerű kivitel is.

Akad egy és több madár számára alkalmas táska is.

Nem rágja szét a papagáj?

Az borítóanyag nylon és rozsdamentes acélháló. Ez utóbbiból készült a bal, jobb, alsó és a tetőablak is. A forgalmazást 2008-ban kezdték, és ez idáig jól vizsgáztak a szerkezet anyagai. A táskák kitűnően szellőznek, a madár is látható, és emellett a rágásnak is ellenáll.
A hálós ablakok mindegyikét függönnyel boríthatjuk, így a kellemetlen környezteti hatásoktól védhetjük a papagájunkat.
A hordozás három féleképpen történhet. Háromszögű gyűrűk segítségével a hevedereket beállíthatjuk fogantyús táskának, hátizsáknak, illetve - néhány éve már - babakocsinak is.

A táska egyik panelje a szállítónak egy kis kényelmet biztosít, hogy a csipkelődő madárka ne tudja hátulról piszkálni. A játékok biztonságos behelyezésére szintén gondolt a gyártó, hogy azok ne himbálózzanak a madár feje körül, ezért egy gyűrűvel ezek is rögzíthetők. Ha a zipzár sérülne (ami – lássuk be – előfordulhat a külső rágcsálások során), akkor az külön cserélhető.

Az eleség és a víz is helyet kapott a papagájhordozó táskában. Rozsdamentes acélból, csészével, tömítőgyűrűvel, adagolószeleppel és egy palackkal kapjuk meg a szerkezet.

Biztonságos a táska?

A cipzár a táska ajtózára, ezért auto-lock megoldással megakadályozza, hogy magától csússzon, vagy belülről feszíthető legyen, ezzel biztosan fogva tartja a kedvencünket.

Két hurkot is találunk a táskán, melyekbe a biztonsági övet fűzhetjük a gépkocsis szállításhoz és két fényvisszaverő csíkot is rávarrtak az éjszakai mozgáshoz. Az összes fém alkatrészből kizárták az ólmot és cinket, a pántokra pedig puha fogó, emelőrészt préseltek.

A tisztítás egyszerű. A padlólemez kivétele után víz alá is dugható a táska és belülről kifelé haladva végigmosható.

Az ára 54.000,- Ft-tól kezdődik, a szállítókocsis megoldás pedig 180.000,- Ft-ba kerül.

http://www.celltei.com/pamesibicast.html


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Melyik bűnt lehet megbocsátani?

Ön szerint mely papagájtartási bűnt lehet megbocsátani (valamilyen indokkal)?

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.