Szabad papagájok és szabad szellemű papagájtartók

Szabad papagájok és szabad szellemű papagájtartók Az ázsiai országok gyors ipari fejlődése mellett, ugyanolyan ütemben fejlődik az avikultúrájuk (madártartási kultúrájuk) is.

Míg az aggastyánok a szűk, kör-kalitkákban bámulják a díszmadaraikat, addig a fiatal generáció tagjai egy boldogabb papagájtartás mellett tették le a voksaikat.

Bővebben ...

Rekordszámú látogató a reptetésen

papagaj szabad reptetes szep toÉvente többen és többen érdeklődnek a papagájok szabad reptetése iránt. A „Papagáj Nap” szervezőinek várakozását is felülmúlta az a rekord számú látogató (több, mint 2000 fő), aki a találkozón – papagájával, vagy nélküle – megjelent.

Bővebben ...

Roku Kalandjai

papagaj szabad reptetes„Ha Roku egy kisfiú lenne, akkor a szülei belefáradnának a nevelésébe, mert egy végtelenül csibész gyerek lenne, aki folyamatosan feszegeti a határait.”

Egy szabadon tartott kék-sárga ara papagáj (és társai) reptetéseit és kirándulásait követhetjük nyomon...

Bővebben ...

A papagájok szabad reptetése Csehországban

Přemek John„A papagájok szabadban történő reptetése egyre népszerűbb a cseh tenyészők és papagájtartók körében.” – mondta el interjújában Přemek John, aki az elsők közt próbálta ki ezt a lehetőséget az országában.

A madarakat nem kell repülni tanítanunk, viszont igen nagy kihívást jelent a gazdának az, hogy a papagáj vissza is térjen hozzájuk a repülés után.

Bővebben ...

Bondi első landolása egy fán

szabad repules rozsaka kaduJamie Womach meséli, amikor egy szabad röptetést próbáltak ki három ifjú papagájukkal. A kezdeti röptetés egyik legfontosabb szabálya, hogy ne legyenek magas fák a közelben, hogy a papagáj ne kapjon kedvet hozzájuk.

"Szabad repülés közben a kis srácok (két rózsakakadu és egy jákó) közül „Bondi” úgy döntött, hogy egy fán fog leszállni, és az egész életét ott tölti.

Bővebben ...


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Belépés

Csatlakozhat Facebook vagy Google kapcsolatával is, kattintson az ikonjára!

   

(Nem történnek megosztások az Ön kérése nélkül!)

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Az Ön papagájainak mi hiányzik?

Mit gondol, mire van szüksége a papagája(i)nak?

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.
Több infó Elfogadom