Ha általánosan kíván hozzászólni a weboldalhoz (és nem egy konkrét cikkhez), akkor köszönjük, ha itt, a vendégkönyvben megteszi! ;-)

Üzenet küldése
 


Larrybex: Cheap Jerseys china swxwholesale jerseys
[url=https://www.cheapnfljerseys1.com/]cheap jerseys supply[/url] [url=http://www.wholesalenhljerseys.cc/]cheap football jerseys[/url] [url=http://www.cheapnbajerseys.cc/]wholesale mlb jerseys[/url] authentic jerseys sgmcheap nba jerseys auejhkolgwgferzipyytsaazuqtxjlrasrziycgsfvtuacbfcidmtoug cheap jerseys supply [url=https://www.mlbjerseyscheapsale.com/]wholesale jerseys from china[/url] [url=http://www.wholesalejerseysoh.com/]cheap baskball jerseys[/url] [url=https://www.cheapest-jerseys-wholesale.com/]wholesale nhl jerseys[/url] oadsogajiqpmrdtlfmcfaglkvomympeuuemcupsuhlksyvvdqdpcbfbhbluaizmfawgsmzeswepcopqjkiqwpmuc

2017. június 18. vasárnap
Geraldkit: проститутки новосибирска
[URL=http://www.sibirki.ru]проститутки новосибирска[/URL] через наш сайт, вы быстро и просто можете получить опытную и страстную партнершу... Дешевые [URL=http://sibirki.net]проститутки новосибирска[/URL] на «сибирках» помогут вам сохранить бюджет и скрасить вашу ночь. [URL=http://sibirki.com]проститутки новосибирска[/URL]

2017. június 16. péntek
Bognár J.: Rendes újság lesz-e?

T. Magazin,
Nem tervezik esetleg rendes újság fomában kiadni ezeket a cikkeket? Én szívesebben olvasnám papírról, mint a monitorról.
Tisztelettel: B. János


2015. december 08. kedd
B.Geri: Örülök!

Sziasztok!
Örülök, hogy végre lett egy színvonalasabb magyar weboldal a papagájokról! Klasszul néz ki az egész, csak még nem túl sok cikk van benne! De látom, hogy csak nemrég indult. Más országokban sokkal előrébb járnak (vagy jártak eddig), de végre lesz egy összefoglaó lap itt is. Sok hírt szeretnék még olvasni, és nagyon örülök a térképnek is, ahol megtalálom az állatorvosokat és a tenyésztőket!


2015. szeptember 29. kedd
Katinka87: Gratulálok

Kedves Magazin! Csak egy mondat...

Nagyon örülök a weboldaluknak! :-)


2015. július 27. hétfő
Powered by Phoca Guestbook

 

Friss apróhirdetések:

Hungarian English German Italian Malay Portuguese Romanian Serbian Spanish

Belépés

Csatlakozhat Facebook vagy Google kapcsolatával is, kattintson az ikonjára!

   

(Nem történnek megosztások az Ön kérése nélkül!)

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Melyik növény adható a papagájoknak?

Melyik növényeket lehet néha vagy szezonálisan etetni a papagájokkal?
(Több növényt is megjelölhet.)

Háttérképek:

Papagáj játékok: