Roku Kalandjai

4.4782608695652 1 1 1 1 1 Értékelés: 4.48 (23 szavazat)

papagaj szabad reptetes„Ha Roku egy kisfiú lenne, akkor a szülei belefáradnának a nevelésébe, mert egy végtelenül csibész gyerek lenne, aki folyamatosan feszegeti a határait.”

Egy szabadon tartott kék-sárga ara papagáj (és társai) reptetéseit és kirándulásait követhetjük nyomon...

...egy ausztrál fiatalember, Brody Murray jóvoltából. A madárka neve hallatán („Roku”) egyre több papagájbarát gondol a szabadon tartásra és a reptetésre, ugyanis a szabad repülésekről szóló videó felvételeket folyamatosan ontja Brody, az „Adventures of Roku” oldal tulajdonosa. Nagyon meglepő, hogy mennyire jól sikerült a papagájok kiképzése! A madarak minden esetben visszatérnek a szeretett gazdájukhoz, miután repültek néhány kört a magasban, sőt még a fák és a magaslatok sem ejtik rabul őket.

papagaj reptetes ara reptetes 02

A 2013-as kelésű kék-sárga ara egy állandó társat is kapott maga mellé 2016-ban „Korra” a zöldszárnyú ara személyében, és a madárka baráti köre is folyamatosan szélesedik kisebb és nagyobb papagájokkal.

papagaj reptetes 02 szabad repules 01

A csodálatos felvételeken nemcsak a papagájokban gyönyörködhetünk, hanem Ausztrália varázslatos tájait is megtekinthetjük. A legnagyobb érdeklődésre számot tartó videók az ara papagájok hátára rögzített mikro-kamerával készültek. kamikazee2A kamerát pontosan be kellett súlyozni a madárka hátán, hogy ne zavarja őt a repülésben, és ezáltal mi is pontosan láthassuk, hogy milyen egy papagáj számára a világ a magasból megtekintve. A felvételek rezegnek a szárnycsapások ütemében, mivel a kamera a háton helyezkedik el, azonban a madár rezgés mentesen látja a világot, mert a fejét kiegyensúlyozva tartja a repülés közben.

Aki szeretné folyamatosan nyomon követni a kalandokat, az iratkozzon fel az Adventures of Roku YouTube csatornára vagy csatlakozzon az Adventures of Roku Facebbok oldalhoz!

(A oldalon látható videó tartalom folyamatosan frissül a YouTube csatorna alapján.)


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Mi hiányzik a papagáj hobbihoz most?

Most éppen mi hiányzik ahhoz, hogy elégedettebb papagájtartó lehessen?

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.